3 Ekim 2011


BENİMLE OYNAR MISIN?        


Benimle Oynar Mısın?

BU OYUN SİZİN VE ÇOCUĞUNUZUN HAYATA BAKIŞINI DEĞİŞTİRECEK…

40 YILDIR 40 BİNİ AŞKIN ÇOCUKLA OYUN OYNADILAR. VE O OYUNLARLA ÇOCUKLARIN KORKULARINI SİLDİLER, TRAVMALARINI YENDİLER, ENDİŞELERİNİ GİDERDİLER. ŞİMDİ İSTANBUL’A GELİYORLAR.

ÇOĞU ANNE BABANIN KARŞI KARŞIYA KALDIĞINDA NE YAPACAĞINI BİLEMEDİĞİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ PROFESÖR DOKTOR BYRON VE CAROL NORTON İÇİN  BİR OYUN KADAR BASİT.

ÇOCUKLARIN DUYGUSAL DÜNYASINA AÇILAN KAPININ SİHİRLİ ANAHTARINI ELİNDE TUTAN, DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİNİN YARATICILARI PSİKOLOJİ İSTANBUL’UN DAVETLİSİ OLARAK TÜRKİYE’YE GELİYOR...

Boşanma sonrası adaptasyon, uyku, yeme ve tuvalet problemleri, öfke-saldırganlık sorunları, korkular… Norton çifti tüm bu sorunların çözümü için oynanacak oyunlarını 24 Ekim’de ailelere anlatacak.

Ve bu şansı, 13 milyonluk metropolde yalnızca 500 kişi yakalayabilecek. 

OYUN ÇOCUĞUN ASIL İŞİDİR…

Eğitimin adı “Benimle Oynar Mısın?” ‘oyunlar birebir çocukların iç dünyasının yansımasıdır, çocuklar her zaman duyduğumuzdan daha fazlasını anlatır’ diyen Prof. Dr. Byron Norton bu anlatılanları duymanızı, anlamanızı, görmenizi sağlayacak.

2-11 yaş arasındaki çocuklarla oyun oynuyorlar. Norton’lar geçen 40 yılda okula adaptasyon, korkular, boşanma süreci, yatağını ıslatma, içe kapanıklık gibi pek çok çocuğun yaşayabileceği sorunlar dışında cinsel taciz, ölüme şahit olma ve depremin de aralarında bulunduğu, çok ağır travmalarla karşı karşıya olan yüzlerce çocuğa oyun terapisiyle yardım etmeyi başardılar. 

Norton çifti 17-25 ekim arasında İstanbul’da olacak.

24 Ekim’de ailelere oyun yoluyla çocuklarla iletişim, 20-23 ekim’de uzmanlara oyun terapisi eğitimi verecekler. 

Eğitim Yeri: Ataşehir Doğa Koleji Konferans Salonu

Eğitim Tarihi: 24 Ekim 2011

Ayrıntılı bilgi için bize ulaşın: 

Psikoloji İstanbul
Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Merkezi

Tel  0 212 233 28 38 
       0 212 233 10 55 
       0 539 971 25 04 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder