27 Ocak 2010

Psikoloji İstanbul'dan Nurturia Üyelerine Özel Olumlu Ebeveynlik Becerileri Workshop'u



Psikoloji İstanbul olarak Nurturia üyelerine özel "Olumlu Ebeveynlik Becerilerini" geliştirmek üzere dışarıdan katılıma kapalı bir workshop düzenliyoruz. Anne-baba ve adaylarının katılabileceği workshıp soru-cevaplarla tartışma ortamında gerçekleştirilecek. Katılım 20 kişi ile sınırlı ve ücretsiz. Seminere katılabilemek için ise Nurturia'ya üye olmanız gerekiyor. Üye olmak için tıklayınız.

Olumlu ebeveynlik, yanlış davranışları önlemek ve kendi kurallarınızı çocuğunuza en net ve anlaşılır şekilde öğretmek için ihtiyacınız olan yöntemleri sağlar. Psikoloji İstanbul Çocuk ve Ergen Bölümü Psikologlarından Sevilay Kahveci ve Tolga Erdoğan tarafından verilecek workshop'ta olumlu iletişim yöntemlerini kullanmayı öğrenerek çocuğunuzun huzurlu bir ortamda yaratıcı gücünü geliştirme ve çocuğunuz için sağlıklı bir gelişim fırsatı bulacaksınız.

Olumlu Ebeveynlik Becerileri
Psk. Sevilay Kahveci ve Psk.Tolga Erdoğan
Tarih: 13 Şubat 2010 Cumartesi
Saat: 13:00-15:00
Yer: Psikoloji İstanbul Danışanlık Eğitim ve Araştırma Merkezi

Kayıt ve daha fazla bilgi için:
Psikoloji İstanbul Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Merkezi Adres: Halaskargazi Cad. Çelik Palas Apt. No:120 D:2 ŞİŞLİ İSTANBUL (Harita) www.psikolojistanbul.com bilgi@psikolojistanbul.com Tel: 0212-233 28 38

Katılmak için hemen kaydınızı yaptırın. Psikoloji İstanbul'un Nurturia grubuna üye olarak da iletişime geçebilirsiniz.

Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder