27 Eylül 2009

Psikoloji İstanbul


Merhaba

Psikoloji İstanbul olarak bu blog ile yayınlanmış makale ve röportajlarımızı, belirli konu başlıkları ile ilgili incelemelerimizi, eğitim duyuruları ve eğitimlerimizden notlar gibi pek çok farklı içeriği sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Lütfen soru ve yorumlarınız ile bizlere katılın. Öncelikle sizlere kısaca Psikoloji İstanbul'u tanıtalım.


Psikoloji İstanbul Hakkında


Bireylere, ailelere, çiftlere ve kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren merkezimiz, aynı zamanda psikolojik danışmanlıkla ilgili farklı kurumlara projeler geliştirmekte ve halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanlarında da hizmetler vermektedir.


Uzm. Psikolog Özge Altan Aytun ve Psikolog Filiz Kaya'nın girişimleri ile kurulan ve MEDAR Sağlık Hizmetleri A.Ş. bünyesinde 2006 yılından bu yana psikolojik danışmanlık ve eğitim alanlarında çalışmakta olan kuruluşumuz, geniş uzman kadrosu ile psikoloji biliminin esaslarına uygun olarak hizmet vermeye devam etmektedir.


Bireylerin, ailelerin ve kurumların olumlu değişimini sağlamak hedefinde olan merkezimiz, bu hedefe ulaşmak için öncelikli olarak bireyleri güçlendirme ve yaşam becerilerini geliştirmenin gerekliliğine inanmaktayız. Psikoloji İstanbul'da destek süreci boyunca gelişim, büyüme ve değişim için güvenli bir yer sunmayı amaçlıyoruz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder